AlgemeenWindows 10 Pro OEM key gekocht, binnen een paar minuten kreeg ik hem via de mail binnen. Na mijn windows de volgende dag proberen te activeren lukte dat niet omdat de foutmelding aangaf dat de key al eens gebruikt is. Door vakantie 5 dagen erna pas kunnen mailen. Dezelfde avond nog een mail teruggekregen met een excuses en een nieuwe key, alleen werkte de key weer niet. Dezelfde foutmelding als vorige keer (Foutcode: 0xC004C008), dus weer een mail teruggestuurd dat de key weer niet werkt. Binnen 2 uren kreeg ik weer een reactie terug met een geheel terechte vraag naar printscreens van de foutmeldingen die ik mij bevind. Ik heb toen een filmpje gemaakt met OBS (Open Broadcaster Software) met daarin de activering en de foutmeldingen. Nadat ik daar geen reactie op kreeg en ik me onderhand erg begon te irriteren over het feit dat er constant een "Windows Activeren" melding in m'n beeldscherm stond heb ik nog een mail gestuurd met de printscreens van de foutmeldingen. De volgende dag kreeg ik daarop een reactie met een excuses en "Wij zullen contact opnemen met de groothandel en spoedig voor een gepaste oplossing zorgen.".
Ik heb toen maar Windows geactiveerd voor de volle prijs, en ActieHunt een mail gestuurd dat ik als oplossing mijn geld terug wil. Inmiddels 5 dagen later dat ik de laatste mail heb gestuurd en ik wacht nog steeds op een e-mail terug..
Binnen een paar minuten na de bestelling had ik de Key binnen.
KlantenserviceKorte antwoorden en de reacties laten lang op zich wachten.