CAPS

Een product dat niet meer voorradig bleek stond nog wel als redelijk snel leverbaar op de website. Echter moet je er zelf achteraan mailen wanneer je pakket niet komt opdagen en krijg je dit te horen.

Hierop ook de vraag gesteld hoe ze dit gingen oplossen (product->beloofde levertijd, wat voor mij zeer belangrijk was)? Het bedrijf gaf aan dat de order omgezet kon worden omdat een deel van de bestelling niet leverbaar is (dit tegen bijbetaling van 11 euro). Hiermee akkoord gegaan, er moest eerst een betaling (€11,00) binnen komen voordat de bestelling in gang werd gezet. Deze hebben wij direct hierop over gemaakt. Hierop wordt er pas twee werkdagen later een akkoord gegeven op de tweede transactie die binnen komt. De uitlevering wordt maar vertraagd en vertraagd door het bedrijf zelf...

Ik maak hier niet de fout maar de webshop en voor het bedrijf ben ik de onderdelen snel nodig i.v.m. een falende belangrijke computer. Het interesseert ze allemaal niks en verwacht ook totaal geen medewerking of service verder, ondanks het HUN EIGEN fout is. SiComputers is uitgekozen omdat zij op een bepaald product snel konden leveren, maar achteraf was ergens anders veel sneller geweest.

Verzending wordt door dit bedrijf telkens maar vertraagd en vertraagd. Ze kunnen gewoon de aangegeven levertijden niet na komen en doen daar ook echt geen enkele moeite voor.

Kantenservice helpt je alleen maar als ze nog wat extra kunnen verdienen. Verder hoef je geen medewerking te verwachten. Kantenservice alleen maar te bereiken via e-mail.

Scorekaart voor CAPS

Qshops