CampusShop.nl

Een HP laptop besteld. Product werd een dag later geleverd als aangekondigd. Tijdens installatie bleek het scherm defect (DOA = death on arrival). Gezocht naar de DOA regeling, die ik niet snel en duidelijk bij het geleverde kon vinden. Dit vond ik minder. Ik moest er naar zoeken. Vervolgens gebeld op vrijdag na 20.00 uur. Nog vóór 21.00 was het retour proces ingezet. Zeer goed. Vervolgens terug gestuurd. Het wordt dan pas op maandag laat op het postkantoor opgehaald. Op woensdag een ontvangstbevestiging van Campusshop ontvangen. Op donderdag een bevestiging dat ik een nieuw product zou krijgen. Op vrijdag is de nieuwe laptop geleverd.
Al met al heeft het toch nog enige tijd geduurd en dat is niet leuk. Een defect kan echter altijd en dan gaat het om de oplossing. Gezien het tijdplaatje denk ik dat deze wel acceptabel was. Wel jammer dat ik naar de DOA regeling moest 'zoeken'. Ik had hierover iets verwacht bij de aflevering of in de aflevermail. Ook jammer dat ik geen statusupdate via mail kreeg over het gemelde defect. Alleen een ontvangstbericht en een bericht dat ik een nieuw product zou ontvangen. Je wil toch weten of je gemelde defect terecht is.
De dag te laat leveren is wel vervelend. Je telt hierop en je zorgt ook dat het mogelijk is. Een juist aflevermoment is dan belangrijk.
Al met al toch goed voor een kwalificatie 'goed' of misschien iets daaronder, maar dat kon ik niet selecteren.

De bestelde laptop werd een dag later afgeleverd als aangekondigd. Dit is vervelend.Gelukkig is er Track & Trace en je kunt je verwachting bijsturen, maar toch vervelend.

Het betrof een DOA. Dus een defect geleverd product. De DOA regeling was voor mij niet meteen duidelijk. Contact met, en actie van de klantenservice was zeer goed. Iets meer terugkoppeling omtrent het defect zelf zou m.i. mogen. Zie ook mijn algemene toelichting. De afhandelingsduur van het defect was m.i. acceptabel.

Scorekaart voor CampusShop.nl