Whinkel

Aanbod is niet super uitgebreid maar voldoende: het is een standaard gamma waar een iedere normale consument zijn gading wel vindt.
Duidelijke prijsaanduiding met regelmatig kortingen en een spaarsysteem van 1 'Twinkel' per aankoop van €10. 10 Gespaarde Twinkels is €1 waard.
Uitgebreide specificaties bij de producten. Makkelijk bestellen en betalen dankzij een waaier aan betalingsmogelijkheden.
Je wordt op de hoogte gehouden van de bestelstatus behalve wanneer het product niet meer voorradig blijkt te zijn. In sommige gevallen word je dan opgebeld.
De website loopt lekker vlot en is niet overladen.
Duidelijke contactgegevens.

Op een tijdspanne van iets meer dan één jaar, heb ik 4 maal besteld bij Whinkel... en telkens is het qua levertijd mis gegaan.
De eerste keer ging het over een Sony PS controller: die waren ze domweg vergeten bijbestellen.
De volgende drie keren werd de beloofde leveringstermijn ruimschoots overschreden; u kent dat wel, de belofte 'vandaag besteld, morgen in huis'. Welnu, blijkt dat ze aan die voorwaarde niet kunnen voldoen. Ze hebben minder in voorraad dan hun websites vroeger deden vermoeden. En ik zeg wel 'vroeger' want nu hebben ze die belofte verwijderd.
De laatste bestelling dateert van begin augustus dit jaar; ik chat nog speciaal met een medewerkster om er zeker van te zijn dat ik de volgende dag mijn levering mag verwachten. Een volmondige 'ja' was het antwoord. Niet dus. Dan maar zelf de telefoon opgepakt en gebeld. Ze beloofden een kleine attentie voor het oponthoud en wat raad je? Het knuffeltje en de memory stick (de xtraatjes dus) werden netjes de volgende dag geleverd maar mijn bestelling was men vergeten mee te geven.
Wat vriendelijkheid betreft, scheren ze wel hoge toppen: bij één van de leveringen hadden ze de vertraging zelf ingezien en daar hebben zij mij netjes van op de hoogte gebracht.
Ik zou zeggen: wil je vriendelijk behandeld worden dan ben je bij Whnkel aan het juiste adres. Wil je je bestelling "s anderendaags, kijk dan best uit naar een andere winkel.

Ik heb geen ervaring met retours of defecten bij deze shop maar hun klantvriendelijkheid is dik ok. Ze nemen de tijd om bij gebrek aan voorraad van het bestelde artikel een oplossing te vinden.

Bedankt voor je reactie. En we gaan aan de slag met je tips voor de levering!

Scorekaart voor Whinkel