Computer-Bestel

Wij hebben bij Computer-Bestel een game computer besteld, en wij zijn enorm (!) tevreden over de computer en de service van dit bedrijf. Je kunt altijd bij hen terecht met vragen, en ze zullen alles doen om je te helpen. Onze dank is groot.

Ik werd op de hoogte gehouden betr. de levering. Ik kon zien wanneer het product geleverd zou gaan worden, en op welk tijdstip. Hierover is ook contact geweest met de winkel. De game computer zat keurig en veilig verpakt. Zonder beschadigingen ontvangen.

Goede service. Er is, voor wij tot aankoop overgingen, enkele keren contact geweest, en wij zijn altijd keurig en geduldig te woord gestaan. Vreemde vragen zijn er niet, werd ons verzekerd, en we aarzelden dan ook niet om te bellen. De medewerkers van Game-Bestel hebben onze vragen zo goed mogelijk beantwoord. Ook na de aankoop van de game-computer was het contact goed en keurig en beleefd. Medewerkers runnen dit bedrijf vanuit een passie en dat is goed te merken.

Scorekaart voor Computer-Bestel