FOKA Superstore

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop bij Foka.nl. Afgelopen weekend heb ik mijn Samsung UE55MU8000 ontvangen. De desbetreffende koerier levert eigenlijk niet in het weekend, maar we hebben gedurende de dag contact gehouden om te kijken of het alsnog mogelijk was. Foka heeft mij hierbij geholpen en ik heb zowel telefonisch als online fijn contact gehad met de medewerkers van Foka. Ook kon men mijn vragen over de specificaties van de TV goed beantwoorden. Ik ben dus zeer tevreden en de TV is prachtig!

Het product was met zorg verpakt en werd op de derde etage netjes afgeleverd.

Op de dag van de levering had ik nog wat vragen over het bezorgmoment. Toen heb ik eerst contact gehad met Foka die mij doorverwees naar de koerier. Helaas kreeg ik de koerier niet te pakken en bleef ik lang in de wacht staan. Terwijl ik in de wacht stond heb ik een chat geopend op de website van Foka en toen heeft een medewerker alsnog via de chat mij geholpen om het contact met de koerier te bespoedigen. Heel fijn!

Scorekaart voor FOKA Superstore