AlgemeenEnkel niet waargemaakte beloftes bij deze webshop. Bestel hier niet!
Op 07/08 2 grafische kaarten besteld, in voorraad volgens de webwinkel. Omdat ik geen informatie over de levering ontving, heb ik dezelfde dag nog contact opgenomen met de klantendienst. Vriendelijk te woord gestaan, enkele alternatieven voorgesteld gekregen, maar voor mij waren enkel de bestelde kaart van belang. Men beloofde het geld terug te storten binnen de 14 dagen. Ik heb gevraagd om hierover een mail te sturen, om nadien toch iets in handen te hebben mocht er wat mislopen. De mail heb ik ontvangen. Het geld nog steeds niet (31/08).
Op 24/08 en 25/08 nog een mail gestuurd, maar geen reactie. Op 28/08 contact opgenomen met de klantendienst. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, het geld zou de dag zelf, ten laatste de dag nadien teruggestort worden. Niet dus...
Ik kan niet begrijpen dat een webwinkel zomaar wettelijke verplichtingen naast zich neerlegt. Bovendien betaalde ik met kredietkaart en was de dag na de bestelling de betaling nog niet gecrediteerd. Wat wil zeggen dat Whinkel toch nog doodleuk geld van je aanneemt zelfs na annulatie!
Er rest me weinig anders dan aangifte te doen van diefstal bij de politie en klacht te doen bij testaankoop in de hoop mijn geld toch nog binnen afzienbare tijd terug te krijgen.
Ronduit schandalige praktijken.
Ze staan je beleefd en netjes te woord en stellen je gerust met de dingen die je wil horen, maar wederom beloftes die niet waargemaakt worden.
Vervelend om te lezen dat u ontevreden bent betreft de afhandeling van uw bestelling. Wij hebben u een privébericht gestuurd en komen graag met u in contact.