4Launch

Zakelijke order gedaan voor een klant van ons. Deze klant aangegeven dat we het product snel binnen zouden hebben omdat we een positieve ervaring met 4Launch hadden. Helaas is deze positieve ervaring nu erg negatief geworden. Na het bestellen was er veel onduidelijkheid over levering en kregen we het idee dat we aan het lijntje werden gehouden. Totaal geen communicatie over levering en via chat leest men je bericht niet volledig wat zeer onprofessioneel overkomt.

Als afsluiting op de overige onderdelen van de review wil ik zeggen dat ik een beetje teleurgesteld ben in de manier van communicatie van 4Launch. Dat een product niet op voorraad is en ook niet op tijd geleverd kan worden kan natuurlijk gebeuren. Dat hier vervolgens geen communicatie over is (zonder dat je dit zelf aankaart) is slecht. De manier van de uiteindelijke communicatie die er dan is komt onprofessioneel over. Helaas 4Launch, ik plaats geen bestellingen meer.

Op de productpagina stond dat het product snel leverbaar zou zijn. Woensdagavond besteld, donderdag nog geen indicatie van levertijd gekregen dus contact opgenomen per chat. Artikel moest besteld worden bij leverancier dus zou er dinsdag pas zijn (6 dagen). Maandagavond nog geen verzendbevestiging gekregen dus nogmaals om extra informatie gevraagd in de chat. Hierin gaf men aan dat het product nog niet binnen was en ik deze donderdag binnen zou moeten hebben (8 dagen). Waarschijnlijk zie je het al aankomen. Op woensdagochtend zag ik het bestelde product niet meer op de 4Launch site (niet meer leverbaar) en kreeg ik dus al het gevoel dat de order niet meer zou binnenkomen. Toch nog voordeel van de twijfel gegeven en gewacht tot woensdagavond 22:00. Die avond weer contact opgenomen met 4launch en wederom weer bericht gekregen dat het product er nog niet was en ze de inkoopafdeling gingen vragen hoe het zat (helaas, dat had je maandag moeten doen).

De chat functie is snel en in principe proberen ze je goed te woord te staan. Helaas leest men (misschien door de drukte) niet goed wat je zegt. Ik heb meerdere malen aangegeven dat ik niet tevreden was en het enige wat als reactie binnenkwam nadat ik dit aangaf en zei dat we onze klant weer moesten teleurstellen was: "Geen probleem hoor!", niet erg professioneel.

Scorekaart voor 4Launch