Whinkel

Eerder deze week hier een bestelling gedaan. Het product zou op voorraad zijn en binnen 24 uur zou ik mijn product ontvangen. Echter binnen 24 uur werd ik opgebeld met het bericht dat het product niet leverbaar was (enige positieve ervaring ondanks de inhoud van het bericht), maar wel X dagen later. Hier ging ik niet mee akkoord aangezien ik juist voor deze aanbieder gekozen had op basis van het vandaag bestellen morgen in huis principe. Ik had het product immers binnen 24 uur nodig.

Het annuleren van de bestelling was een vervelende ervaring. Meermaals - met, in mijn ogen, weinig respect voor de keuze van klant - werden mij plotseling alternatieven geboden (men kon opeens tóch leveren (?)) zodat ik mijn bestelling niet zou annuleren. Ik heb tijdens het gesprek minstens 5 maal aangeven dat ik afzie van de bestelling voordat de mw. mij beloofde het in orde te maken (zijnde het annuleren van de bestelling). Vooralsnog staat op de website nog steeds vermeld dat de order in behandeling is...

Op de website pleit Whinkel voor een 'waanzinnige klant ervaring' maar vooralsnog heb ik die niet mogen ervaren. Jammer. Vreemd genoeg nam men mijn mobiele nummer niet op, welke bij Whinkel bekend is. Een belletje met een ander nummer direct na het belletje met mijn mobiel werd direct opgepakt.

Zie de toelichting zoals ik deze heb opgenomen bij de algemene beoordeling.

Zie de toelichting zoals ik deze heb opgenomen bij de algemene beoordeling.

Goedemorgen,

Wij hebben u een privébericht gestuurd en komen graag met u in contact om te komen tot een passende oplossing.

Scorekaart voor Whinkel