HelloTV

(28-8-17) contact gehad via de mail met plattetv.nl. Hierbij specifiek gevraagd wat de levertijd van het product was. Hierbij werd aangegeven het product woensdag (30-8-17) bezorgd kon worden hierbij akkoord gegaan en betaald

vervolgens word mij binnen 24 uur na de betaling gemeld via de mail dat het product toch 5 tot 8 werkdagen levertijd heeft en volgens een aantal meerdere reviews is dit zeker niet de eerste dat dit voorkomt. Naar enig overleg bleek de leverdatum niet gehaald kon worden en gekozen om mijn geld terug te vragen (29-08-17)

(30-08-17) gereageerd op de opmerking van de reactie van plattetv.nl (Onder de klacht) (31-08-17) reactie op gekregen dat ik enige korting kon krijgen op het product ook wist hij te vertellen er contact was opgenomen met de distributeur en deze kon het product nog niet leveren. Hierdoor had ik er weinig vertrouwen meer in. daarom heb ik een mail gestuurd dat ik geen belang had bij deze aanbieding. waarop ik geen reactie meer heb vernomen.

Eindelijk op (04-09-17) het geld is retour ontvangen ook gelijk bij een ander bedrijf het product besteld en de volgende dag netjes thuis ontvangen

!!!! Pas op als je hier wat besteld !!!!

Specifiek gevraagd naar de levertijd (2 dagen) onder die voorwaarden betaald binnen 24 uur na de betaling te horen gekregen dat het langer gaat duren (Minimaal 1 week) En blijkbaar gebeurt het vaker.

Geen persoonlijk contact mogelijk alleen via mail. Reactie gehad over een bepaalde korting op het product hierbij gereageerd geen belang meer te hebben voor het product echter had ik nog wel kabels en dergelijke nodig. gevraagd of ze hierbij nog wat voor mij konden betekenen helaas heb ik hier geen reactie meer over mogen ontvangen.

Beste heer/mevrouw,

Vervelend om te vernemen dat u verkeerd bent geïnformeerd over de levertijd van uw televisie. Zou u mij uw NAW gegevens en ordernummer even willen mailen naar breda@plattetv.nl? Ik ga dan voor u kijken waar dit fout gaat en of ik u een passende oplossing kan bieden.

Ralf
Servicemedewerker PlatteTV.nl