Whinkel

Ik heb bij Whinkel besteld omdat ik een voorraadartikel nodig had en zij dit snel konden leveren. Ondanks telefonische toezegging van een spoedlevering is niet geleverd na 10 dagen!

Op 21/8 en 22/8 contact gehad over de levering van 18/8, welke op voorraad zou zijn maar niet geleverd is op dinsdag (voordeel van de twijfel), het zou het met spoed op woensdag geleverd worden. Ik ben er woensdag speciaal voor op kantoor gebleven tot 21:00 omdat ze garandeerden dat het echt zou komen en DHL tot 21:00 langs kon komen. Nu, dagen later zijn ze niet meer bereikbaar en heb ik mijn bestelling nog niet.

Ik lees, helaas te laat, dat er veel meer mensen last van hebben en denk er over om na vandaag het direct over te dragen aan onze juridische afdeling.

Whinkel, mocht je dit lezen: Ik eis een onmiddellijke annulering en het terug betaling van het aankoopbedrag.

// Update #1 28-08-2017: Contact gehad, ik krijg een creditfactuur. Als het bedrag retour is update ik dit bericht. Ze hebben aangeboden een betere laptop te leveren tegen het zelfde bedrag. Omdat ik er niet nog meer tijd in wilde steken, heb ik dit aanbod afgeslagen.

// Update #2 Nog steeds niets gebeurt, geen geld terug, geen reactie.Whinkel geeft aan een PB te hebben gestuurd, dit is NIET waar.

Wij hebben je een privébericht gestuurd en komen graag met je in contact!

Na nog een aantal (3) herinneringen eigenlijk mijn geld terug. Wat een slechte zaak zeg. Ik bestel er NOOIT meer!

Scorekaart voor Whinkel