bol

Oplader besteld, kreeg netjes een track en trace code voor mijn bestelling maar deze bleef aangeven bezorgmoment nog niet bekend, uiteraard contact opgenomen met de klantenservice waar er mij werd verteld dat hij nooit aangemeld was voor verzending. Ik zou mijn geld terugkrijgen. alleen exclusief verzendkosten, hier heb ik namelijk nog om moeten vragen. conclusie is dat ik geen cadeaubon wil maar mijn volledige bedrag teruggestort krijgen inclusief verzendkosten zodat ik mijn product bij een andere winkel kan bestellen. [Volledig bedrag terug gekregen]

Bij de klantenservice werd ik wel netjes geholpen, ze zouden het geld terugstorten exclusief verzendkosten, heb moeten vragen of ik mijn verzendkosten er bij teruggestort kreeg, dit was niet mogelijk en werd er een cadeaubon aangemaakt. Ik heb niks met cadeaubonnen ik wil gewoon mijn volledige bedrag terug gestort krijgen en bij een andere winkel bestellen. [Volledig bedrag terug gekregen]

Beste Roy2606,

Goed dat je dit aangeeft. Dit kan volgens mij niet helemaal de bedoeling zijn.

Ik kan helaas geen klantgegevens van je vinden. Zou je een e-mail kunnen sturen naar klantenservice@bol.com en verwijzen naar deze review?

Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.

Vriendelijke groet,
Imro