AlgemeenIk ben zo iemand die alles eigenlijk alles op het laatste moment aan laat komen. Zo ook bij het kopen van een nieuwe lens. Hoewel de lens die ik bij Cameranu kocht in bulk verkocht werd (lees zonder doos en toebehoren... Gewoon de lens... meer niet naast de garantie) is deze uitstekend en zeer snel bij mij terecht gekomen. Ook ging het directe contact met de helpdesk goed, waardoor ik alsnog de volgende dag de lens van de pakketdienst ontving. Ik ken Urk van de vis, de visserstruien en de grote windmolens die er ondertussen staan, maar na deze ervaring ook van Cameranu. Prima zaak!
nb. Overigens zijn hun filmpjes op Youtube ook erg goed.
Bulkverpakking was goed verpakt in veel bubbeltjesplastic. Ik ben altijd spichtig als het gaat om verzending van glas, maar dit ging gewoon veilig en vooral zeer snel (volgende ochtend al in huis).
KlantenserviceZoals al aangegeven is de klantenservice snel en kordaat. Ik werd direct geholpen en kon telefonisch mijn bestelling aanpassen waarbij ik direct een iDeal linkje in de mailbox ontving. Dit is gewoon goed. Werken ook hard in de nacht door heb ik het gevoel.