AlgemeenGA HIER NIET NAARTOE! JE BENT JE GELD KWIJT!
Na een lange strijd gehad te hebben met Whinkel over wanneer ik mijn geld terug zou krijgen heb ik het eindelijk terug na dik 2 maanden gewacht te hebben. Toen ik pas jurdische stappen ging overnemen hebben ze het eindelijk teruggestort. Ze hebben me pas geleden gebeld of ze een compesatie wilden geven hierop heb ik nee geantwoord omdat dit gewoon gelijk staat aan omkoping. Daarom verander ik de review niet die is gewoon absurd wat een webshop.
De "Morgen in huis" kan je wel vergeten deze webshop houdt zich niet aan de afspraken die ze maken. Mijn "Morgen in huis" = "Nooit in huis". Je kan niet verwachten dat als het op voorraad is dat het ook echt meteen geleverd wordt. Absurd.
KlantenserviceAbsurd wat ze je hier aanpraten. Ze denken het goed te kunnen maken maar ik zou hier nooit naartoe gaan. De webshop is gewoon nooit bereikbaar. En als je eenmaal contact heb is dit gewoon valse informatie.
Vervelend om te horen dat je zo'n ervaring bij ons hebt gehad. Ik heb je een PB gestuurd om contact met je op te nemen hierover.