Algemeen+ Goed geprijsde HDD bij een goed bekend staande winkel, site is netjes, geen onzinnige fratsen en werkt dus goed. Levertijd werd wel beduidend langer dan aangegeven op de site (1-3 dgn) daarom score: goed.
VerzendingNet verpakte HDD, anti-statische folie, alle kanten vrij van de buitenkant van de doos en met extra beschermmateriaal. Verpakking gaf ook nog eens "breekbaar" aan op de doos.
Verpakt zoals ik de schijf zelf zou verpakken en dat is voor het eerst dat ik het meemaak: uitmuntend
- Levertijd werd wel langer dan aangegeven op de site (1-3 dgn). Jammer maar overkomenlijk omdat de:
+ winkel stuurde hierover een mailtje na 3 werkdagen.
+ Snel bereikbaar op de chat.
+ Er werden alternatieven aangeboden voor de normale prijs.
- De alternatieven vond ik duidelijk minder dan het in 1e instantie gekozen product (niet-helium gevuld met dito verbruik en warmte als gevolg). Van een HDD-specialist verwacht ik eigenlijk dat ze dit weten, op zn minst even melden (was voor mij een specifieke koop-reden). Anderzijds, kies ik zelf voor een goedkopere winkel, voor die prijs kan je niet de hemel verwachten en was deze afhandeling zeker voldoende. Ik zou zeker weer bestellen.
Ik twijfel tussen 'goed' en 'uitstekend' op dit punt, gezien de prijsstelling maak ik van dit punt een 'uitstekend'.