FOKA Superstore

Bij Foka een LG OLED65E6V besteld, welke op voorraad zou zijn. Helaas bleek na 2 dagen dat er maar eentje op voorraad was, welke als showmodel in de winkel hing. Men bood de opvolger aan tegen inkoopprijs, maar ik wilde juist de E6V ivm 3D. Ze konden de door mij gewenste tv nog wel nabestellen en als tegemoetkoming hebben ze er een LG muurbeugel gratis bijgeleverd. Al met al een nette oplossing al hadden ze wel meteen mogen constateren, dat hij eigenlijk niet meer op voorraad was.

Nadat de tv bij de vervoerder was binnengekomen ben ik direct gebeld om een afspraak in te plannen. De vervoerder zou een half uur voor de daadwerkelijke levering even bellen, wat niet gebeurd is. Ik was gewoon thuis, dus was dit uiteindelijk geen probleem. Verder niks aan te merken op de manier van leveren.

Men had sneller kunnen constateren dat hij dus eigenlijk niet op voorraad was buiten het showmodel, maar men heeft het uiteindelijk goed opgelost.

Scorekaart voor FOKA Superstore