4Launch

Blijkbaar heeft dit bedrijf vroeger service geleverd maar daar is nu niets meer van over. Ze willen graag verkopen, doen of ze advies geven over compatibiliteit etc, maar als zich dan een probleem voordoet is service verlenen geen onderdeel van hun product, oftewel zoek het zelf maar uit. Eindeloos vaak gebeld, oplossingen voorgesteld, allemaal niet mogelijk, follow up beloofd; nooit gekregen. Waardeloos !!

Op zich werd het op tijd geleverd, maar de componenten zouden compatibel zijn, was niet het geval. Was makkelijk op te lossen (BIOS update) maar 4launch wilde niet meewerken.

Eindeloos vaak gebeld, zou antwoord per email krijgen, nooit ontvangen. Zou worden terug gebeld, nooit gebeurt. Oplossingen voorgelegd, konden ze niet doen.....

Geachte klant,

Het is vervelend te vernemen dat u problemen ondervindt met het bestelde. Het vermoeden is dat u losse componenten besteld heeft welke na zelfassemblage niet lijkt te werken. Aangezien we geen directe aanknopingspunten hebben, willen wij u vragen contact met ons op te nemen via customersupport@4launch.nl met referentie van uw bestelling, zodat we nader naar uw case kunnen kijken. Ook heel vervelend dat er geen follow up lijkt te zijn, waarvoor onze excuses.

4Launch - Customer Support

Scorekaart voor 4Launch