CAPS

terwijl ik moest wachten op een pre-order, had de shop geen enkel idee over mogenlijke levertijden ook gaf de webshop meermaals aan het produkt "in stock" te hebben, dit bleek telkens foutieve informatie te zijn, en na 2 maanden wachten gaf de webshop zelf aan dat ik mischien beter mijn geld zou terug vragen..

28 juni had ik een videokaart besteld als pre-order, (nu bijna 2 maanden geleden)
ik had hen al eens gevraagd of ze enig idee hadden over mogelijke leveringstijden maar ze konden hier niks over zeggen. wel stond er na een aantal weken plots op hun website "leverbaar in 2-3 werkdagen", waarop ik hun vroeg of ik dus mijn videokaart kon verwachten, maar dit bleek een fout op hun website. nog niet 14 dagen later, zie ik alweer het bericht "Voorraad Leverancier: 5+ & Levertijd 2-3 werkdagen" dus ik denk, nu is hij onderweg, ik zend opnieuw een email en ik krijg het volgende als respons "Deze videokaart is momenteel nog steeds schaars. Ik heb zojuist navraag gedaan m.b.t. de levertijd van het product en deze is helaas nog steeds onbekend, het is hierdoor niet mogelijk om een indicatie van levertijd te geven." dit is niet leuk.,pre-order blijft pre-order maar als ze op hun website meermaals aangeven dat het product in stock is verwacht je dat dit zo is.
nu eergisteren vroeg ik hen opnieuw of ze mits enig idee hadden over wanneer er nieuwe kaarten in stock zouden zijn, en ze reageerden door te indiceren dat ik mischien beter mijn bestelling zou anuleren. na 2 maanden geduldig wachten krijg ik nu mijn geld terug, en zal ik bij een andere webshop gaan bestellen.

Scorekaart voor CAPS

Qshops