CAPS

Eenvoudig te bestellen via de website, zoals het hoort. Echter klopt de inventarisatie blijkbaar niet want het bestelde product blijkt niet leverbaar.

Bij het bestellen van een switch en een simpel patch panel werd aangegeven 10-15 dagen levertijd voor het patch paneel. Na ruim 3 weken ontving ik een mail dat de levertijd niet duidelijk was en ik wellicht een alternatief product wilde bestellen. Het aangeboden alternatief (op mijn verzoek) was een overkill en 3x zo duur dus besloot ik nog af te wachten. Na 5 weken dan een mail ontvangen dat de levertijd inmiddels op onbekend staat en het product is ook uit de bestellijst van SiComputers gehaald. De leverancier kon niet aangeven of het product nog wel te leveren was. Daarop gevraagd of ik dan gecompenseerd kon worden in de verzendkosten omdat mijn order uit 2 items bestond en ik nu genoodzaakt werd de order bij 2 webshops te plaatsen. (Bij de concurrent is het zelfde patch panel namelijk gewoon wel leverbaar en ook op voorraad) Dit was niet mogelijk en ik werd gewezen op het feit dat verzenden geld kost. Dat snap ik ook, vandaar mijn verzoek tot compensatie en dat was ook de reden de 2 items bij deze webshop te kopen.

Besloten de order volledig te annuleren en niet meer bij deze webshop te gaan bestellen. En dat voor 3,95.....

Nu nog 14 dagen wachten tot ik mijn geld weer terug heb, duimen dat dat goed gaat.

De communicatie via de klantenservice verliep verder snel en correct.
Het niet leveren van items die je verkoopt en niet de moeite nemen om de klant hiermee verder te helpen vind ik zeer onprofessioneel en klantonvriendelijk.

Na 2,5 week nog maar weer een mail gedaan waar mijn geld bleef, 2 dagen later stond het dan op de rekening. Boek dicht, nooit meer SI voor mij. NJETcomputers

Scorekaart voor CAPS

Qshops