AlgemeenOnlangs een monitor besteld bij Centralpoint. Zij adverteerden met een gunstig geprijsde Dell monitor en deze werd met ongeveer 40-50% korting t.o.v de marktprijs aangeboden. Niet gek dus. Niet veel later na bestellen kreeg ik een e-mail met daarin de reden volgens centralpoint waarom zij de monitor niet konden leveren tegen het geadverteerde bedrag. Jammer, maar volgens hun was er niets wat ze konden doen. Het bedrag zou direct worden gestorneerd (betaald met Paypal).
Een week later was het bedrag nog steeds niet gestorneerd en kreeg ik tot mijn verbazing het incassoverzoek van Pay-pal. Uiteindelijk na eigen initiatief en contact met Paypal op 8 augustus pas mijn geld teruggekregen. Schandalig, en ik zou verder niks meer kopen bij deze zaak.
De representative van Centralpoint stuurde mij en vele anderen een copy paste bericht dat de levering niet mogelijk was op basis van de door hun geadverteerde prijs. tot drie maal toe contact gezocht met deze persoon voor restitutie/stornering. De eerste keer kreeg ik een antwoord dat ze druk bezig waren met de afhandeling hiervan omdat ze veel hadden lopen (niet heel gek met deze manier van adverteren en mismanagement van prijzen). de tweede keer kreeg ik een bericht dat ik even geduld moest hebben, dat ze er mee bezig waren en op mijn laatste bericht kreeg ik geen reactie. Al met al geen fijne aangelegenheid.