AlgemeenEen monitor gekocht, die al 4 jaar in de pricewatch staat. Prijzen beginnen bij 210 euro. Gekocht bij central point voor 140 euro, dit leek mij geen prijsfout, maar eerder een aanbieding, aangezien andere webshops deze voor 210 aanbieden.
Monitor gekocht, en na 3 dagen geannuleerd door centralpoint omdat er geen voorraad meer is en er ook geen ander alternatief is.
Dat je de monitor, die 30% goedkoper is dan andere webshops niet mee wilt geven prima, maar zeg dat dan eerlijk en geef me geen standaard verhaal dat er geen alternatief is, die zijn er namelijk wel. 1000 alternatieven op de website.
Leugenaars, product niet willen uitleveren en dan smoesjes verzinnen.
Geachte heer Morad, Beste Iskander,
Het betrof hier ook geen prijsfout. Het is een uitlopend model (u geeft zelf aan dat het al 4 jaar in de pricewatch staat) en dit was de laatste beschikbaar bij onze distributeur. Er zijn altijd alternatieve monitoren beschikbaar, echter in dit geval niet 1 die voldoet aan de combinatie van specificaties en prijs van het uitlopende model. Uiteraard vervelend, maar er is niks oneerlijks aan.
David Hombroek
Manager Inside Sales