AlgemeenIk heb in de winkel te Breda een aantal onderdelen voor een nieuwe Ryzen PC-build gekocht. Ik koos voor CD-ROM-LAND omdat ik in de buurt was en ze veel producten op voorraad hadden. De winkel zelf is vrij spartaans ingericht, maar wel netjes en overzichtelijk - Net als de website.
De productkennis van de verkopers viel me tegen - Er is me een CPU koeler aangeraden die achteraf helemaal niet geschikt bleek voor socket AM4.
Het moederbord dat op voorraad was bleek een showmodel te zijn. Heb het toch maar meegenomen, maar daar kreeg ik al snel spijt van. Bij het assembleren van het systeem bleek het namelijk niet te werken.
Om de combinatie van bovenstaande reden krijgt het proces tot en met de betaling van mij 3 sterren.
Vervolgens contact gezocht met de klantenservice om een oplossing te zoeken, zie de sectie 'klantenservice' voor meer details.
Voor het moederbord en de koeler een retour aangevraagd. Jammer is dat je per product de procedure moet doorlopen, je kunt niet voor meerdere producten tegelijk een retour aanvragen.
Nadat de retour goedgekeurd werd heb ik de producten teruggestuurd. Voor de verzendkosten ben ik netjes gecompenseerd door CD-ROM-LAND. De retouren zijn vervolgens snel verwerkt door de klantenservice en het geld zou teruggestort worden op mijn rekeningnummer.
Er ging echter iets mis met de terugbetaling. Daarom opnieuw contact gezocht met de klantenservice. Ze reageerden vrijwel meteen en we hebben het snel en naar tevredenheid kunnen oplossen.
Fouten zijn an sich geen ramp, het belangrijkste is hoe je er vervolgens als webshop op reageert. CD-ROM-LAND heeft laten zien dat ze feedback serieus nemen en de klant tegemoet willen komen in het vinden van een oplossing. Dat verdient wat mij betreft een pluim, daarom 5 sterren voor de klantenservice.