123inkt.nl

Goedendag GIFrank,

Goed dat u uw bevindingen via deze review kenbaar maakt.
Wij vinden het jammer te lezen dat u het idee hebt opgevangen dat uw telefoonnummer misbruikt wordt. Dit is absoluut niet van toepassing.

Het opgegeven van een telefoonnummer is verplicht, zodat wij bij een eerste bestelling contact op kunnen nemen om gegevens te checken. Ook is een telefoonnummer voor ons belangrijk zodat wij snel met de klant in contact kunnen komen om u van eventuele informatie te kunnen voorzien.

Uit service overwegingen nemen wij sporadisch contact op wanneer er geprobeerd is een bestelling te plaatsen. Het komt weleens voor dat een klant denkt de bestelling afgerond te hebben maar dit op de betaling niet is gelukt. Om te voorkomen dat een klant onnodig op een bestelling wacht, die niet geleverd wordt omdat deze niet daadwerkelijk geplaatst is, nemen wij contact op.

Wij hopen u hiermee goed geïnformeerd te hebben. Mocht u hier echter nog meer vragen over hebben, dan horen wij dit graag via webcare@123inkt.nl of telefonisch op 0294-787123.

123inkt.nl

Scorekaart voor 123inkt.nl