HelloTV

Mijn beoordeling zit tussen Voldoende en Goed in maar dat kan ik niet kiezen. Voordeel van de twijfel (en omdat ze wel hun best deden) brengt daarom de score op Goed.

Waarom dan toch eigenlijk net niet goed genoeg?
Ik koos een mooie TV uit en op de productpagina werd aangegeven dat wanneer het voor 18:00 besteld is het de volgende dag geleverd wordt. Er blijken meerdere oorzaken te kunnen zijn waarom dat niet gebeurt en dan denk ik dat je het niet op de productpagina aan moet geven. De TV stond nl. ergens waardoor een extra rit nodig was hem eerst op te halen. Levering was uiteindelijk 2 augustus , waar de bestelling op 29 juli is gedaan.
Tevens biedt men aan een TV in te ruilen, dat bleek niet te kunnen omdat de prijs al zo scherp zou zijn.... wederom, biedt het in dit geval dan niet aan op de productpagina.
Ook worden er zomerdeals aangeboden .. wederom, de prijs is al zo scherp.

Voor de 'kleine' ongemakken zou ik uiteindelijk een HDMI kabel krijgen maar helaas is die niet meegeleverd.

Los van deze (hier en daar misleidende) ongemakken is verder alles prima in orde. TV is uitstekend geleverd (al is hun transporteur echt niet de vriendelijkste in mijn geval) en het product verkeerde in absolute nieuwstaat.

PlatteTV is geen slechte zaak, ze hebben ook een prima aanbod en soms mooie aanbiedingen. Ruimte voor verbeteringen is er echter wel.

Niet de vriendelijkste meneer aan de deur gehad. Misschien een slechte dag maar toch, een goedendag enzovoorts zou best mogen.

Ze doen zeker hun best al wordt er soms een mail of live-chat over het hoofd gezien en is er vergeten de afgesproken HDMI kabel mee te leveren. Nemen bij contact wel de tijd voor je en zijn zeker wel vriendelijk en correct.

Scorekaart voor HelloTV