Dustin Nederland | Zakelijk

Betaling (via iDeal) ging zonder problemen, website kwam ik tegen via Tweakers, dus heb niet verder rondgeneusd op de website.

Wat minder mailtjes qua aftersales had fijn geweest (tot drie keer aan toe is mij gevraagd om een review achter te laten en verdere mailtjes kwamen van verschillende adressen wat qua sorteren irritant is.

Kreeg ook een mailtje dat als ik aanvullende technische vragen heb, ik bij de fabrikant terecht kan. Werd ook naar een Amerikaanse website gelinkt.
Nu ben ik niet iemand die daarover klaagt, maar kan voor sommigen een minpuntje zijn (dit heeft mijn oordeel niet veranderd, ik vermeld het maar even voor potentieel nieuwe klanten voor deze webshop)

Op de productpagina stond dat het product op voorraad was en in 1 werkdag binnen zou zijn.
Op de dag van bestellen (rond een uur of 7-8 op een dinsdag) kreeg ik uiteraard alle relevante mailtjes over dat het geld binnen was, etc. Maar niks over de bestelling (ik had mijn telefoonnummer ingevuld, daar ook geen bericht).
Volgende dag kreeg ik een bericht (via SMS) dat ik de zending binnen "1 tot 2 werkdagen kon verwachten".

Ik had juist op dinsdag besteld om het product op woensdag (vrije dag) binnen te krijgen. Uiteindelijk kwam het product donderdag binnen (twee werkdagen sinds bestelling) en vanwege mijn aardige buren hoefde ik niet langs een postkantoor te gaan :)

Ik had een kast met twee glazen panelen besteld, deze kwam in original doos gestuurd naar mijn gewoon met een label van de leverancier geadresseerd naar mij.

Verzending was met DHL trouwens (nergens bij bestelling vermelding van de courier).

Nu zouden sommigen zeggen dat na 6 uur geen werkdag meer is, maar bij andere winkel is voor 10-12 uur 's avonds bestellen volgende dag in huis. Nu zag ik onder aan hun pagina staan dat tot 18:30 de telefoon bereikbaar is. is tot 18:30 een werkdag voor Central point? Is de 1 werkdag levertijd, de tijd dat het duurt totdat zij het product hebben ?

Ik weet het niet, maar ik vind het allemaal geen excuus. Levering was oké, maar levertijd niet wat mij beloofd was via de website.
Waarschijnlijk zal ik nog wel eens hier bestellen, als ik geen haast erbij heb en het spul door mijn brievenbus past. En nu was het dus dat de kast prima verpakt was, maar ik had wel een aanvullende doos verwacht voor extra bescherming, plus dat mensen niet meteen zien wat ik heb.

Scorekaart voor Dustin Nederland | Zakelijk

Thuiswinkel Zakelijk