AlgemeenProduct code voor Windows 10 Pro bij deze winkel besteld maar de code die ik heb gekregen was niet geldig. Contact gehad met de klantenservice en na een paar e-mails over en weer niks meer van ze gehoord. Uiteindelijk dan maar Microsoft gebeld om Windows toch maar geactiveerd te krijgen. De winkel en de medewerkers zijn niet slecht, en fouten gebeuren maar als ik niks gedaan had en Microsoft niet gebeld had dan had ik wél betaald maar niks gekregen. Dat kan natuurlijk niet. Oftewel: wees voorzichtig met het kopen van een product code in het algemeen, niet alleen bij deze winkel!
VerzendingVerzending van de product code werd niet automatisch door het systeem gedaan (foutje, kan gebeuren toch?) en een uur later kreeg ik keurig een e-mail van een medewerker die mij alsnog de code heeft toegestuurd (top!) Echter was de product code in een .zip verpakt met daarin weer een tekstbestand met daarin de product code? Wat een rare manier van werken. Waarom moet dit in een zip bestand? Dat is dan helaas weer minder top.
KlantenserviceKlantenservice een e-mail gestuurd omdat ze mij een product code hadden toegestuurd die al in gebruik was. Na over en weer e-mailen (met steeds verschillende medewerkers?) waarbij ik een paar Screenshots moest opsturen niks meer van hun gehoord.Bovendien had ik meer verwacht van de klantenservice. Ze hadden nadat ik de Screenshots overhandigd had nog wel even contact met mij op kunnen nemen.
Beste heer/mevrouw,
Wat vervelend dat het activeren van de key in eerste instantie niet gelukt was. Wij zorgen er altijd wel voor dat wij een oplossing hebben voor onze klanten. Ons komt dit niet bekend voor dat er niet meer is gereageerd.
Helaas komt het heel sporadisch voor dat een code niet direct verstuurd wordt. Wij zetten alles op alles om de code alsnog zo snel mogelijk op te sturen.
Wij reageren altijd en zo snel mogelijk op de e-mail. De melding over dat wij niet meer hadden gereageerd is hierbij dus niet correct. Wellicht kan je aangeven om welk ordernummer het hier gaat? Dan kijken wij dit even na.
Wanneer er verder nog vragen en of opmerkingen zijn, horen wij dat uiteraard graag.
Zou je verder de review aan willen passen? Alvast hartelijk dank!
Game-key.nl