Intosurround

Zeer tevreden met Intosurround! Heb eigenlijk bij Marc al meerdere keren iets besteld. Eerste aankoop was de XTZ 99.36, toen een setje 99.36mk2 voor mijn ouders, toen een filter update zodat ik ook de mk2 kon maken. 3 setjes XTZ inear dopjes en nog de XTZ Divine!! En eigenlijk destijds geen review gedaan die Marc en dus Intosurround dik verdiend! Levering altijd top! Advies top! Algemene service top!! Ik produceer zelf muziek, heb een thuis studio gemaakt, waarvan boven de 500herz het geluid erg vlak is. Van alle producties die ik gemaakt hebt klinken de stukken gemixed op de XTZ altijd het beste, zeker de vertaling naar andere systemen! Ik heb een setje PMC DB1gold, een setje Mirage M5-si en een setje Genelec 8030C. Toch klinken de 99.36 over het geheel genomen het prettigste! Lekker rustig, je hoort alles! De mirage gaan tot 28herz vlak en voelbaar tot 14herz, dat kunnen de 99.36 niet, maar wel een snelle eerlijke lage bas, mis iets op Sub gedeelte. De Genelec forensisch maar niet zo muziekaal als de 99.36. De Pmc's zijn echte entertainers maar om op te mixen wordt je snel luister moe. Van alle setjes wordt ik het minst snel moe met de XTZ. Erg goede luidspreker!! Zeker gezien de prijs! heb serie nummer één en twee, dus heb ze gelijk vanaf het begin! En nog zó blij mee! Marc bedankt voor de altijd hele goede afwikkelingen, service en Leveringen!

Altijd goed, optijd en goed ingepakt.

Top top en top.

Scorekaart voor Intosurround