Algemeenhalf april een luidsprekerbox afgegeven voor reparatie. Ik weet niet of de firma nog wel bestaat, of dat mijn verzoek tot reparatie eigenlijk wel wordt uitgevoerd. Je hoort totaal niks van ze. Een spontane tussentijdse doorgeven van de status is bij Stassen niet te verwachten. Ze zouden een goede naam hebben, maar die naam gooien ze zelf te grabbel.
Klantenservicena 6 weken toch maar eens contact gezocht. Sorry, fout gezegd, moet zijn geprobeerd contact te zoeken. Enkele keren gebeld, maar er wordt nooit opgenomen. Daarna via mail verzocht om een statusoverzicht. Behalve de automatische mail dat binnen 2 werkdagen contact wordt opgenomen, Nada niks. En na 6 mails nog steeds geen respons. Dan via de website een 'vezoek tot terugbellen' verstuurt. Ik wordt zowaar de dag erna terug gebeld. Na vraag over de status was het enigste antwoord dat het nog wel even kan duren. Wat er met de box gebeurd was en waar ie nu was werd verzwegen. Niet transparant. Dus nog maar eens gewacht, wat kan je anders doen? Nu na 14 weken nog steeds niks gehoord over de reparatie. En weer wordt absoluut nergens meer op gereageerd. Ook het verzoek tot terugbellen wordt nu genegeerd. En aangezien deze verzoeken allemaal via mail worden verstuurd, wordt dit dus heel bewust genegeerd/verwijderd.