Algemeen11 juni whinkel opgebeld over een pre-order rx470, hebben mij een levertijd van 5-10 dagen beloofd. Na 10 dagen nog niets van Whinkel vernomen, na 20x proberen te bellen (telefoon wordt gewoon niet opgenomen, moet je in de chat aanvragen) eindelijk iemand aan de lijn.
Oh ja we kunnen nu 1 juli aan je leveren 5 tot 10 dagen redden we niet. Op goed vertrouwen akkoord gegaan, 29 juni nog maar eens (na 15x geen gehoor) opgebeld over hoe het er voor stond , nu is het opeens levertijd onbekend jaaaaaaa mooi is dat, al 18 dagen door jullie voor gelogen om maar kapitaal binnen het bedrijf te houden. Annuleren, ja dat kan BETALING NA 14 DAGEN WAAAAAAAAT???
Uiteraard stond dit bedrag 13 juli nog niet op mijn rekening, dus heb er maar weer even over gebeld, ja is overgemaakt geld is onderweg! Zoals te verwachten, vandaag (14 juli) nog geen geld op mijn rekening, weer even gebeld ohja nee het geld is nog niet overgemaakt zie ik hier, zal het meteen even doorgeven dan staat het volgende week op je rekening.
Oftewel eerst 3 weken voorgelogen over een product dat Whinkel niet kan leveren, vervolgens houden ze 3 weken mijn geld achter, klantenservice ontzettend slecht te bereiken, valse beloftes, thuiswinkelwaarborg onwaardig! Zo veel slechte reviews over whinkel op dit moment, allemaal over valse levering beloftes, vervolgens houden ze zou lang mogelijk je geld vast, boeven zijn het!
Nav. mijn reviews op 14 juli zag whinkel opeens wel de mogelijkheid zelf contact met mij op te nemen, gratis producten en twinkels beloofd om de boel proberen te sussen.
Geld inmiddels terug, er was op 13 juli nog helemaal geen geld overgemaakt, dit is pas op maandag 17 juli gebeurd. Whinkel gaf de shculd aan de payment provider (MultiSafePay), nog een mooie leugen, ja komt van Deutsche Bank, dit kan wel tot 5 werkdagen duren.
Toen ik mededeelde dat ik daar dan zelf wel contact mee op zou nemen met MultiSafePay werd ik vriendelijk verzocht dat niet te doen en hebben ze op mijn naam een support ticket aangemaakt. Toch even zelf gebeld, wat blijkt, Whinkel heeft pas 17 juli opdracht gegeven om de betaling terug te storten.
En dan nog durven vragen of ik mijn reviews wil aanpassen, nee sorry, het is zo als het is.
Product niet geleverd, en nu blijven ze op mijn centjes zitten.
KlantenserviceTelefonisch bijna niet bereikbaar, mijn tip is om dit aan te vragen via de chat. Klantenservice medewerkers liegen graag tegen je dus, vraag van alles een bevestiging via e-mail, heb ik ook gedaan om leveringstijden bevestigd te krijgen, e-mails helaas nooit ontvangen.