AlgemeenIk raad tvreus.nl voor iedereen af. TV ter reparatie willen aanbieden kan je vergeten bij tvreus. Ze dreigen je met een rechtzaak als je je review niet meteen van Tweakers gaat verwijderen. Ze schuiven alle problemen af op Samsung maar Samsung is niet de verkoper. Je reparatie verzoek gaat alleen in als je je review weg haalt anders niet. Ik zou met deze louche dozenschuivers niks te maken willen hebben. KOOP HIER NIKS.
Voor Tweakers ook leuk om te weten ze schrijven reviews voor zichzelf. Ik heb aan de telefoon met meneer Ar Ren gesproken en die heeft heel toevallig een 5 sterren review op tvreus Google winkel reviews geplaatst.
Verzending werd midden in de nacht gedaan. En die meneer moest nog een paar TVs rondbrengen. Ik koop hier nooit meer.
KlantenserviceZe dreigen klanten met rechtzaken omdat je een slechte review plaatst. Ze bellen je op en beloven alles op te lossen maar doen vervolgens niks.
Beste,
In uw geval kon de tv helaas niet kosteloos hersteld worden door Samsung, omdat u tijdens schoonmaken van uw beeldscherm een aantal krassen hebt veroorzaakt.
Na 6 maanden gebruikt te hebben komt u ermee dat u krassen op het scherm heeft. Telefonisch geeft u ons aan dat het in het begin geen krassen op het beeldscherm zaten die u gezien hebt. We hebben de monteur van Samsung ingeschakeld die dat is komen nakijken en beoordelen of dat fabricagefout is. De monteur van Samsung geeft aan dat dit niet onder de garantie van Samsung valt en hij niet kosteloos hersteld kan worden. Als u in het begin had aangegeven dat er krassen op het scherm zaten, dan hadden wij dit voor u opgelost en niet na 6 maanden.
Het team van Tvreus