AlgemeenFoka Superstore. Wat een slecht service! Helaas hebben wij de pech dat er bij ons een beschadigde Philips smart Tv is geleverd vanuit Foka. Dit Tv toestel hebben wij op 27 juni mogen ontvangen, helaas met schade. Deze beschadigde Tv direct de zelfde avond nog per e-mail gemeld met een aantal foto's van de beschadigingen aan de service afdeling van Foka. Op dinsdag 4 juli is de beschadigde Tv afgehaald door de koeriersdienst van Foka de firma Thijse. Deze is afgehaald omdat eerst het Tv toestel beoordeeld moet worden door service dienst van Foka. Prima als dat het beleid is kan ik daar mee leven. Maar we zijn nu al op 13 juli en tot op heden is het beschadigde Tv toestel nog niet gecontroleerd en/of beoordeeld door de service dienst van Foka. Wat blijkt is dat het TV toestel zoek is geraakt bij de koerierdienst de firma Thijse. Kan er ook nog wel bij.! Wat blijkt is dat ons defecte Tv toestel maar blijft staan op het depot van de firma Thijse in Houten. Dit wordt mij al meerdere keren gemeld door de service dienst van Foka. Maar het meest vervelende is (hoe ik het ervaar) de houding van de service dienst van Foka. Ga er achter heen Foka! Moet wel zeggen dat Foka vandaag wel heeft gereageerd op mijn e-mail van gisteren 12 juli, normaal moet ik eerst even beltje tegen aan gooien om een reactie van de service dienst van Foka te krijgen. Goed gedaan ik ben vandaag trots op jullie. Ps Ik wil ook heel graag naar Houten rijden naar de Firma Thijse en het defecte tv toestel aldaar ophalen en tevens dan direct naar jullie service dienst brengen. Dan kan 1 van jullie service medewerkers het Tv toestel direct beoordelen en krijgen wij ons geld terug. Houten is immers niet zo ver vanuit Maurik. Een doos van A naar B brengen blijkt toch in 2017 heel moeilijk te zijn. Ik daarom het besluit genomen om onze rechtsbijstandverzekering er op lost te laten. Ik ben er een soort van klaar mee.... Ik hou u op de hoogte omtrent de afloop van deze klacht en de afhandeling er van.
AANVULLING ! 16 juli 2017:
Gisteren op 15 juli 2017 ons geld terug ontvangen op onze rekening bedankt Foka. Sinds mijn boze reactie op Tweakers en op de facebook pagina van Foka zijn ze wakker geworden. Voor ons nooit meer Foka.