FOKA Superstore

Kijk uit met deze webwinkel. Ze houden zich niet aan de voorwaarden en zijn niet transparant. Ten eerste kreeg ik mijn bestelling geleverd van kamera-express.nl en dus níet van foka.nl, ondanks dat ik bij laatstgenoemde wel besteld had. Dit is niet transparant. Ten tweede was de verzegeling van de doos van de lens die ik kreeg opgestuurd verbroken. Ik heb het artikel retour gestuurd en moest meer dan 2 weken wachten op terugbetaling nadat foka het retourpakket in ontvangst heeft genomen, terwijl in hun voorwaarden duidelijk staat dat zij binnen 14 dagen een terugbetaling dienen te verrichten. De klantenservice had mij nog geïnformeerd dat een terugbetaling zou plaatsvinden binnen 14 dagen. Niet dus. Voor mij geen foka (/ kamer-express) meer.

Op de foka.nl staat het volgende: "Voor 23:59 besteld, morgen in huis". Ik had om 23:52 uur besteld en ik kreeg een dag later pas een verzendbevestiging en het pakket de dag daarop (dus 2 dagen later). "Voor 23:59 besteld, morgen in huis" klopt dus niet.

De klantenservice geeft onjuiste informatie aan de klant, zie "algemeen".

Scorekaart voor FOKA Superstore