Dustin Nederland | Zakelijk

Beelscherm van Acer gekocht waar al direct dode pixels in zaten + de kleuren op het scherm flikkerden constant van blauw naar geel.
Hier heb ik een melding van gemaakt en inplaats van dat Centralpoint het oplost sturen zij mij direct door naar Acer. Ik heb de monitor pas net dus ik had gehoopt hulp te krijgen van Centralpoint zelf.

Als je bij Centralpoint wat als bedrijf koopt krijg je na aankoop te horen dat je nergens recht op hebt. Voor bedrijven gelden "speciale voorwaarden". Blijkbaar betekenen deze speciale voorwaarden dat je totaal geen hulp meer krijgt van Centralpoint na je aankoop.

Door deze reden moet ik deze webshop helaas 1 ster geven. De producten zijn redelijk geprijsd en als je wat wilt kopen zijn ze zeer vriendelijk. Na je aankoop willen ze zo min mogelijk te maken hebben met je.

Verzending was snel maar de doos waarin het verzonden was was helemaal kapot. Ze hebben mijn product ook niet in een extra doosje gedaan ze hebben gewoon de doos van het product zelf gebruikt.

Zoals ik hierboven al toelicht. Ze helpen je graag bij je aankoop maar daarna hebben ze liever niets meer met je te maken en sturen ze je direct door naar de fabrikant van het product.

EDDIT:
---------------------------------------------------------

Zoals ze hieronder vermelden = Acer wilt een directe lijn trekken met de klant.
Dit is echt onzin, ik heb contact opgezocht met Acer en die vroegen waarom Centralpoint dit niet zelf oppakt. Zij vonden het erg raar aangezien het scherm in zo'n korte tijd al defect is.

Acer vermelde zelf ook dat het bedrijf waar het scherm gekocht is dit hoort op te lossen. Maar Centralpoint zelf wilt geen moeite doen en verzint mooie smoesjes (zoals hieronder te zien valt.).
Des te meer reden hier niets te kopen.

Geachte heer Koopman, Beste Marco,

Uiteraard bieden wij waar nodig onze hulp aan. Echter is het bij sommige merken, waaronder Acer zo, dat zij voor een snelle garantieafhandeling direct met de klant willen schakelen. Naar ik begrijp vanuit Acer hebben zij ook contact gezocht en zal het scherm direct worden gerepareerd danwel worden vervangen. Een nette en snelle afhandeling lijkt ons.

David Hombroek
Manager Inside Sales