FOKA Superstore

Vrijdagavond laat besteld, volgende ochtend geleverd. Dat is wat beloofd wordt. Maar toen ... de tv is ziggo gecertificeerd, maar met CAM module en ziggo kaart erin werkte het niet. Ziggo gebeld, Foka gebeld. Heel simpel, probeer maar en lukt het niet dan mag u hem terugsturen en krijgt u uw geld terug, verzendkosten neemt Foka voor haar rekening omdat het product tekort schiet. Zwager kwam op het idee om een andere CAM module te proberen (1.3 ipv 1.1) en wat bleek, werkt zoals het moet. Dus niet nodig geweest, maar fijn idee dat ze geen discussies aangaan bij Foka, maar gewoon een retourbon mailen.

Idee om een andere CAM module te proberen hadden ze wellicht kunnen voorstellen, ik had zelf geen andere, maar 1 opsturen om te proberen had handig geweest. Nu toeval dat mijn zwager er 1 had.

Scorekaart voor FOKA Superstore