Algemeen26 juni bij Whinkel Kingston ValueRAM KVR21N15D8K2/32 besteld en betaald. Had mijn geheugen pas 9 dagen later. Dat is geen 24 uur later zoals hun site belooft. Jammer dat je niet vanuit kan gaan. Had gehoopt dat zij hem op voorraad hadden of bestellen en bij de winkel afleveren en dan haal ik hem daar op. Hoopte dat dat sneller zou gaan. Maar het is weer een wijze les. Eerst revieuws van de winkel lezen. Dacht niet weer een webwinkel die over de kop gaat toch.
VerzendingZou volgens de site en tweakers vandaag besteld volgende dag in huis.
Nou had mijn geheugen verkocht en dacht volgende dag mijn nieuw geheugen binnen te hebben.
Nou mooi niet. Gebeld gemailt uiteindelijk kreeg ik te horen wordt vrijdag verstuurd en je heb hem zaterdag binnen.
Mooi niet. Maandag gebeld gemailt what's app was stil. Dinsdag weer gebeld en gemailt. Woensdag ook weer geen gehoor. Toen een nieuwe order geplaats en betaling geannuleerd. Toen belde ze mij. Toen gevraagd van waar het fout was gegaan. Toen hoorde ik je pakje is bij dhl Rotterdam je kan hem daar ophalen. HDL heeft 2 keer geprobeerd af te geven maar je was niet thuis.
Toen maar zelf woensdag naar Rotterdam gegaan om geheugen op te halen.
Als je een bestelling plaats of een vraag heb is het contact perfect en vlot.
Nadat je betaald heb en je heb een vraag dan is het stil. Kan zijn dat het vakantie periode is . Mails of klanten via de email beantwoorden zou binnen 24 uur makkelijk moeten kunnen. Hebben nog veel te leren denk ik.