AlgemeenDe website is overzichtelijk, prijzen super.
Ik was op zoek naar een 4K TV en mijn oog viel op de nieuwste Samsung modellen. We hebben gekozen voor 49MU7xxx daar hiervan goede reviews waren. Zoekende op internet naar een goede prijs en we kwamen uit bij Buybestshop. Ik kende het bedrijf niet en had enige vragen (mbt CI+ module). Ik kreeg snel antwoord en de verzekering dat alles zou werken (met versie 1.3). De prijs was ook goed, echt substantieel lager dan in de winkel (of andere aanbieders), het scheelde wel 400 euro!
Bestelling geplaatst, betaling via Ideal, en bevestiging via email. Levering niet de volgende dag maar iets later (dat heb ik er wel voor over om 400 euro te besparen).
Levering is niet de volgende dag maar een paar dagen later. Het verschil in prijs maakt het echter snel verdienen! De TV werd netjes thuisgebracht in de woonkamer, gecontroleerd of juiste kleurstelling (van omranding/pootjes), instructies gegeven omtrent instellingen bij gebruik van CI+ kaart. Kortom: prima dienstverlening.
KlantenserviceVragen gesteld omtrent type en CI+ module, deze werden netjes beantwoord met de garantie dat voor gewenst type de CI+ module zou werken. Dit is ook gebleken, het was heel eenvoudig en alles werkt naar behoren. Complimenten!