4Launch

Zeer slechte service als er iets met afleveren mis gaat.
Een opgestuurd, en reeds betaald, product is niet door mij ontvangen en voor getekend. Er is echter door een ander een valse handtekening gezet.
Dit volgens de aangegeve procedure van 4launch gemeld en dan .............niets!
Zelf moeten nabellen, en men verschuilt zich dan achter PostNL. De hele zaak 3x uit moeten leggen, maar men wil het aangevraagde onderzoek bij PostNL afwachten. Dit zou een paar weken duren!
Van PostNL komt echter niets, zij hebben namelijk de fout gemaakt.
Inmiddels 6 maanden verder en nog steeds niets vernomen, product niet gehad en geld kwijt.
Van 4launch komt ook totaal geen reactie over stand van zaken.
Al met al zeer slechte service.

Zeer slechte service als er iets met afleveren mis gaat.
Geen afstemming met PostNL als er iets mis gaat.

Zeer slechte service als er iets met afleveren mis gaat.
Totaal geen klanten service aanwezig, op emails wordt ook niet gereageerd.

Geachte heer Netten,

Wij hebben u naar aanleiding van uw review gecontacteerd. Uw case is betreurenswaardig en wij erkennen dat wij fouten hebben gemaakt waardoor in deze uw case is blijven hangen en als zodanig niet verder opgepakt. Graag zouden wij dan ook middels deze manier onze oprechte excuses wensen aan te bieden. Om deze reden hebben wij u ook gecontacteerd om samen met u te kijken naar een oplossing. Om deze reden zijn wij overeengekomen dat wij een nieuw moederbord naar u zouden verzenden. U kunt deze komende week verwachten.

4Launch – Customer Support

Scorekaart voor 4Launch