AlgemeenOp 9 juni 2017 heb ik een videokaart (gtx 1060) van €287,95 euro besteld bij Whinkel. ze adverteerden met dat deze de volgende dag geleverd zou worden. Ik koos voor een extra vroege levering van post nl, wat een euro extra koste. Tot mijn grote verbazing is er helemaal geen post bezorger geweest.
KlantenserviceNa contact opgenomen te hebben met Whinkel deden ze een goed aanbod om te wachten tot de videokaart weer op voorraad is en leverbaar zou zijn. het aanbod bestond uit 25 euro korting en een usb stick van 8 gig. Dit aanbod heb ik afgeslagen, en gevraagd of ik mijn geld retour kon krijgen. Dit was geen probleem. Een week later werd ik gebeld door Whinkel of ik nog interesse had in de videokaart. Toen heb ik de beste meneer erop gewezen dat ik al contact had gehad en deze bestelling geannuleerd heb... nu is het 1 juli en ik heb mijn geld nog steeds niet terug. Weer contact opgenomen met de klanten service en deze bevestigde dat ik mijn geld nog niet retour heb gekregen... deze week zou het geld op mijn rekening staan... Sterker nog, ik heb het idee dat als ik niets van me had laten horen, ze niks retourneren.
Dus als je er van houd om teleurgesteld te worden door dat je product niet geleverd word, of je vind het leuk om achter je geld aan te vangen, zou ik deze webwinkel zeker aanbevelen! Zo niet blijf er dan ver uit de buurt!