AlgemeenDe bestelling was in een mum van tijd gemaakt. De webshop is overzichtelijk en de bezorging realistisch. Afrekenen is zo gebeurd en ook wordt je gedurendeh te traject op de hoogte gehouden. Over de laptop zelf ben ik niet erg tevreden. Bij het voor het eerst openen van de laptop bleek een sierstrip niet correct bevestigd. Deze schoot dus los. Omdat de bouwkwaliteit sowieso niet denderend is, stelde ik via het formulier de vraag of mijn laptop toevallig refurbished was en of men eerder ervaring had met dit type. Mijn vragen zijn niet beantwoord, maar ik kreeg wel een standaard mail terug met de melding dat ik altijd zou kunnen ruilen. Daarop gereageerd en na enkele dagen de melding dat mijn vragen doorgezet worden naar een andere afdeling. Nu is het een kwestie van afwachten. De communicatie is wisselend vlot en traag, schijnbaar afhankelijk van de persoon die er op dat moment achter de knoppen zit.
VerzendingEen doos in een doos en nette verpakking. Alles onbeschadigd. Levering vlot.
KlantenserviceMails omtrent customer support worden vrij vlot behandeld, alleen neemt men niet de tijd om de vraag te beantwoorden. Er komt een standaard "wat vervelend, u kunt altijd ruilen" mailtje. Men blijft wel correct en netjes.