Algemeenik had een TV besteld op zaterdag en niet verwacht dat deze op zondag zou komen. Maar wat schetste mijn verbazing, ik werd een uurtje van te voren gebeld door de koerier dat hij er aan kwam. Inderdaad ongeveer een uurtje later belde hij aan. ik vertelde hem dat ik dit eigenlijk niet verwacht had maar hij vertelde mij dat ze zelfs leverden op feestdagen. Contant afgerekend want je weet maar nooit. 's Avonds al TV kijken op mijn nieuwe toestel. Daarna nog een Sonos installatie aangeschaft, ook weer zonder problemen geleverd. Deze keer vooraf betaald, ik vond het vervelend om zoveel geld te pinnen en daarmee over straat te lopen. Een heerlijk bedrijf om zaken mee te doen. Je hoort van alles over internet bedrijfjes maar TV reus geniet mijn volste vertrouwen.
VerzendingDe TV werd de dag na het bestellen geleverd conform de gemaakte afspraken. Samen met de koerier de TV naar binnen gebracht, nadat de koerier vertrokken was alles gecontroleerd en ik geniet nu al een paar dagen van mijn aankoop.
KlantenserviceAlles is perfect verlopen en ik heb geen contact hoeven te hebben met de klantenservice.