Nandu Software was een jaar geleden al veruit de goedkoopste leverancier van een Office365 jaarabonnement, en ook nu, voor het verlengen ervan kwam ik weer bij hen uit. Voorlichting op site is uitstekend verzorgd en bestellen en betalen verliep soepel.
VerzendingBetrof een digitale levering. Meteen na bestelling alle relevante informatie per mail ontvangen.
KlantenserviceTijdens het verlengen van mijn Office365 ging er iets niet goed waatdoor de verloopdatum op mijn Office account niet werd bijgewerkt. Mijns inziens iets dat Microsoft zou moeten oplossen, temeer omdat de juiste, met een jaar verlengde datum wel werd getoond tijdens de update procedure. Na diverse hernieuwde pogingen en twee keer chat contact met Microsoft support, werd me door Microsoft verteld dat ze het helaas ook niet wisten en verwezen ze me terug naar de verkoper van deze (toch echt MICROSOFT Office 365) licentie. Na mailcontact met Nandu Software kreeg ik een telefoonnummer van Microsoft support, waar ik mogelijk adequater zou worden geholpen. Dat heeft er vervolgens toe geleid dat ik anderhalf uur later met 5 mensen bij Microsoft had gesproken en als laatste actie van de avond in een wachtrij ben geplaatst waar ik nog 47 minuten heb geluisterd naar zwaar irritante wachtrij muziek. De volgende dag weer gemaild met Nandu Software. Mijn hoge waarderingscijfer is in eerste instantie gebaseerd op de snelle respons, maar zeker ook op de wat vertraagde respons in tweede instantie, waarbij ze aangaven dat ze eigenlijk geen oplossing voor me hadden, maar dat ze eventueel wel wilden proberen om met mijn account in te loggen om op die manier te kijken hoe ver ze zouden komen. Na het wijzigen van mijn wachtwoord hebben ze vervolgens inderdaad de verlengingsprocedure nogmaals doorlopen (was toen al ongeveer de tiende keer), en hun poging slaagde vervolgens wel. Voor mij doet het er niet toe of dat geluk is geweest en wellicht gewoon een kwestie van tijd voordat de verloopdatum sowieso alsnog gecorrigeerd zou zijn. Mijn waardering voor de klantenservice van Nandu Software is simpelweg vanwege het feit dat ze de moeite deden om een probleem op te lossen, terwijl de oorzaak ervan toch echt bij Microsoft lag.
Dank daarvoor.