HighFlow

951 producten en 1.257 uitvoeringen

Beste rob1998,

Dank u voor uw review.

We vinden het jammer dat u ons na alle inspanningen om u te helpen toch een lage score geeft.

Zoals met u gecommuniceerd, een product uitproberen en terugsturen binnen de bedenkingstermijn is geen enkel probleem, zolang het product in nieuwstaat is. Wij moeten het immers weer als een nieuw product kunnen aanbieden.

Bij een retour is kiezen voor geld terug ook geen probleem, in dat geval storten we na goedkeuring het aankoopbedrag binnen 1 werkdag terug naar de rekening van de klant.

In uw geval was het product dusdanig gebruikt, dat het gebruikerssporen en gebreken had en daardoor wij het product niet meer als een nieuw product kunnen aanbieden. Hoewel het voor u slechts enkele krasjes zijn, is het voor een nieuwe klant een gebruikt product met gebreken.
Uw retour aanvraag is daarom afgekeurd en het product wordt naar u teruggezonden.

Ons waardepunten systeem werkt correct, de BTW berekening is afhankelijk van het type product en land, met cadeaubonnen en tegoeden moet hier rekening mee gehouden worden. U hebt de volle waarde in uw tegoed, als u iets goedkoper bestelt, dan blijft het resterende tegoed op uw account staan voor een volgende bestelling.

U had helaas heel veel pech met het Swiftech product, waarvan het eerste exemplaar een half jaar goed heeft gewerkt. Wij hebben niet eerder meegemaakt dat een klant tot 3 keer toe een defect exemplaar heeft ontvangen (u schrijft 5, maar het waren er 3). De eerste retourzending hebt u de verzendkosten zelf betaald, de twee keren erna hebben wij u een retour label gestuurd, zodat u er geen kosten aan had.
Wij hebben alle keren u direct een nieuw exemplaar verzonden, welke u binnen een dag hebt ontvangen.
Na de derde keer konden we begrijpen dat u geen vertrouwen meer in het product hebt en hebben we een u tegoed aangeboden i.p.v. weer een nieuw exemplaar, zodat u een alternatief product kon nemen.

We hopen in ieder geval alsnog op uw begrip.
Mocht u weer een bestelling willen plaatsen en gebruik willen maken van uw tegoed, we zijn graag tot uw dienst.

HighFlow.nl

Scorekaart voor HighFlow