Goed assortiment en klantenservice heb ik via een omweg 's avonds laat nog kunnen spreken (alhoewel ik verkeerd geïnformeerd werd).
Accesoires blijken niet binnen 1 werkdag geleverd te kunnen worden bij dit bedrijf. Buiten dat dit vreemd is, staat het niet aangegeven op de website en word je zelfs per e-mail nog verkeerd geïnformeerd, alsook telefonisch via de klantenservice. Uiteindelijk is mijn accesoire na 3 dagen geleverd.
Op de website stond bij het product dat het de volgende dag geleverd zou worden. Ook in de ontvangstbevestiging in de mail werd dit bevestigd. Uiteindelijk duurde het drie dagen totdat het product binnen was.
KlantenserviceDe klantenservice heeft me hier in eerste instantie verkeerd over geïnformeerd en gaf aan dat ik het alsnog kon verwachten de 1e dag na de bestelling. Uiteindelijk kreeg ik de 2e dag wel iemand te spreken die mij wist te vertellen dat alleen laptops en pc's de volgende dag geleverd worden (ik had een toetsenbord besteld).
Beste,
Allereerst vinden wij het natuurlijk erg vervelend dat er door ons verkeerde informatie is verstrekt wat betreft de levering van het product, hiervoor willen wij dan ook onze excuses aanbieden. Ten tijde van de bestelling was hier enige onduidelijkheid over en ik kan me voorstellen dat het inderdaad beetje vreemd overkomt wanneer een accessoire niet de volgende dag geleverd kan worden. Inmiddels hebben wij dit probleem verholpen en worden al onze producten die vóór 23:59 uur besteld zijn de volgende werkdag al geleverd.
Nogmaals onze excuses en alsnog veel plezier met je aankoop.
Team GamePC.nl