Whinkel

Men beweert gewoon dingen op voorraad te hebben terwijl het ondertussen gewoonweg weken kan duren voordat er daadwerkelijk iets geleverd wordt. De voorraadstatus op deze website is gewoon bedrog.

Ik heb meerdere malen om mijn geld terug gevraagd maar men blijft mijn geld maar vasthouden. Ik ben zo langzamerhand ruim 3 weken verder terwijl ik binnen 24 uur al geannuleerd had. Tijdens het annuleren van mijn bestelling werd ik gebeld en probeert men mij te overtuigen de bestelling alsnog door te zetten. Dit hele gesprek was overigens ook nog eens uit de duim gezogen aangezien er stug beweerd werd dat men de producten nu al op voorraad zouden moeten hebben, wat niet het geval is.

Heb er nu 10x achteraan gebeld dat ik mijn geld terug wilt. Men zegt gewoon dat het overgemaakt is maar dit is gewoon niet het geval. Elke dag opnieuw liegt men weer over het overmaken van het geld. Echt belachelijk nog nooit zo iets meegemaakt.

Scorekaart voor Whinkel