HelloTV

Hier op prijswatch stond onkyo-tx-nr555 voor 299 euro (21-6) die wilde ik dus bestellen. Link naar de website, daar stonden bij de verschillende vestigingen voldoende voorraad.
Toch maar even bellen of idd op voorraad.
Nee dus en ook niet meer leverbaar

Na deze post is er contact opgenomen en zal vandaag 21-6 de grijze verzie die nog op voorraad was voor 299 euro geleverd worden. Goed opgelost door Tim, jammer dat je eerst moet klagen en andere medewerkers het niet veel uitmaakte.

Volgens klantenservice van zilver nog leverbaar maar die koste 399 euro, dat is 100 euro meer. Voor 299 wilde men de grijze niet leveren want inkoop was duurder.

Slechte zaak dat je als bedrijf dus adverteert met een prijs.
Op je website staat dat er voldoende voorraad is in de diverse vestigingen.
Blijkt dan dat er helemaal nergens meer voorraad is en je het product helemaal niet meer kan leveren tegen de geadverteerde prijs.

Vraag me dus af wat ze zouden doen als ik dus gewoon zou bestellen en betalen. Ze bieden iets aan voldoende voorraad dan moeten ze gewoon iets vergelijkbaars leveren, dus grijs voor de prijs van 299.

Zoals boven geschreven, na email en deze klacht zal de grijze versie voor 299 euro geleverd worden. Wordt in home cinema gebruikt in hoek en de kleur maakt dan niet veel uit.

Goedemiddag Bob,

Dat klinkt inderdaad een beetje vreemd, en zeker niet zoals het hoort te zijn!

Zou u mij wellicht een mailtje kunnen toesturen op Orderdesk@PlatteTV.nl? Ik kijk graag of ik u alsnog kan verder helpen!

Ik zie uw reactie graag tegemoet!

TIm
Servicemanager PlatteTV.nl