Wehkamp

Wat een verschrikkelijk slechte winkel en service. Op 2 juni een loungeset besteld die dubbel is afgeschreven en drie dagen te laat is geleverd. Inmiddels na veelvuldig bellen met een klantenservice die niets kan en mag (zelfs niet even terugbellen of mailen), kon het dubbel betaalde bedrag (900 euro!) niet teruggestort worden. Daarvoor moest de set dubbel geleverd worden en moesten we één zending niet accepteren. Noodgedwongen deze belachelijke procedure maar gevolgd, maar nu 18 dagen later nog steeds geen geld geretourneerd! Inmiddels blijkt bij het wisselen van de kussenslopenset dat er drie ritsen defect zijn en vlekken in de bekleding zitten. Het blijkt ook onmogelijk een extra set te ontvangen zodat we een set met goede risten kunnen combineren. Daarvoor zou weer een nieuwe set geleverd moeten worden die dan weer vijf dagen later opgehaald worden om zo de slopenset te wisselen .... kan het belachelijker?!!!

De beloofde dag van levering thuisgebleven, kreeg echter een vaag mailtje van transportbedrijf Dynalogic dat het niet zeker was of de die dag geleverd zou worden. Na meer dan 20 minuten in de wacht bleek dat ze allang wisten dat het die dag niet meer zou lukken ... werd uiteindelijk drie dagen later.

Na drie klachtenmails en vier keer bellen met de 'klantenservice' werd aangegeven dat ze geëscaleerd hebben naar customer service die maximaal twee dagen later contact op zouden nemen. Dit is inmiddels een week geleden, maar geen enkele reactie ontvangen.Kunnen en mogen niets. Is beloofd dat Customer Service terug zou bellen, gebeurt gewoon niet.
We zitten nu dus met een te laat geleverde dubbel betaalde set met hoezen van inferieure kwaliteit, zonder dat we zicht hebben op een oplossing.

Goedemorgen,

Wanneer de klacht nog niet naar tevredenheid is opgelost wil je ons dit dan laten weten via socialmedia@wehkamp.nl

Webcareteam Wehkamp

Scorekaart voor Wehkamp