Ik had een TV besteld die volgens de website op voorraad was en de volgende dag geleverd kon worden. De volgende dag krijg ik een mail waarin letterlijk stond:
"Indien gewenst kunnen wij het door u bestelde artikel gewoon leveren, echter denken wij dat wij een veel mooiere aanbieding voor u hebben en willen u vragen hier toch eventjes naar te kijken."
Ik had geen interesse in de aangeboden TV en heb direct teruggemaild dat ik het oorspronkelijk bestelde model wilde hebben. Toen kwam de aap uit de mouw, deze was dus helemaal niet leverbaar. Daarop heb ik geantwoord dat de bestelling geannuleerd kon worden en ik m'n geld teruggestort wilde hebben. Vervolgens wordt er gepusht om toch het vervangende model te nemen.
Nogmaals heb ik duidelijk aangegeven geen interesse te hebben en toen bleek opeens het oorspronkelijk bestelde model wél leverbaar te zijn. Vanuit mijn ervaring in de retail vermoed ik dat er waarschijnlijk ergens een model van de plank is getrokken en weer netjes ingepakt is, want zo gaat het altijd als er geld te verdienen valt
Gelukkig had ik de TV al ergens anders besteld.
Zoals hierboven te lezen, niet betrouwbaar, niet eerlijk en dus voor mij de laatste keer dat ik iets besteld heb bij PlatteTV.
Beste heer/mevrouw,
Spijtig om te vernemen dat de bestelling van het gewenste artikel niet naar uw wensen is verlopen, onze excuses hiervoor!
Indien er een artikel door enorme drukte niet beschikbaar is kijken wij altijd naar een goede oplossing waarbij u altijd een goede stap vooruit maakt, vervelend om te vernemen dat het aangeboden model niet naar uw wensen was.
Wij bieden u ten aller tijden een gloednieuw model aan, ook op het moment dat wij aangeven dat we het model alsnog voor u kunnen bestellen. Wij werken met diverse leveranciers en in dit geval is het door u bestelde toestel alsnog beschikbaar gekomen.
Fijn om te vernemen dat u het model toch nog heeft gevonden, wij wensen u hier heel veel plezier mee!
Tim
Servicemanager PlatteTV