Enorm aanbod en scherpe prijzen. De verkoop van spullen van derde partijen vind ik een gouden greep.
VerzendingIn korte tijd een aantal bestellingen gedaan die niet op tijd geleverd werden. Mijn laatste bestelling is überhaupt nooit aangekomen en 'opeens' geretourneerd door het AH afhaalpunt terwijl ik een mail kreeg dat het pakketje klaarstond.
KlantenserviceDe klantenservice schiet snel in de verdediging. Ze pretenderen bestellingen voor 23:59 de volgende werkdag te leveren maar dit kunnen ze niet waarmaken. Zodra je daar iets van zegt krijg je meteen de volle laag dat je dan maar eerder had moeten bestellen dan rond 23:00. Het is natuurlijk prima als bol.com dat niet kan waarmaken maar dan moeten ze er ook niet mee adverteren. Niet echt een behulpzame klantenservice.
Beste pBook,
Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons assortiment.
Spijtig te vernemen dat je niet goed bent geholpen door onze klantenservice. Dat kan niet de bedoeling zijn. Indien je het prettig vindt om alsnog even telefonisch contact hierover te hebben, zou je dan een e-mail willen sturen naar klantenservice@bol.com? Als je refereert naar deze review en het bestelnummer noemt, wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen.
Femke van bol.com