CAPS

beschikbaarheid/verwachte levering klopt niet. Had op dinsdag 5 producten besteld waarvan er 3 niet op voorraad waren met een levertijd van 1-3 werkdagen. 2 dagen later was er 1 product nog steeds niet op voorraad en heb ik maar even concact opgenomen om te vragen waarom de rest wel binnen was gekomen en dat mijn bestelling nu nog op dat enkele product moet wachten. Bleek dat het product pas volgende week binnen zou komen en ze dus daarop gingen wachten met de verzending zonder mij in te lichten over de vertraging. Uiteindelijk het product laten annuleren en de rest laten verzenden zodat ik het op zaterdag eindelijk binnen zou hebben. Zaterdag werd er niks bezorgd en vandaag ook niet (zie verzending).

Vrijdag kreeg ik een track&trace code maar niet voor PostNL maar voor DPD. Ik had naar het advies van de voorgaande reviews moeten luisteren en elders moeten bestellen waar door PostNL of DHL bezorgd wordt en niet dit waardeloze bedrijf. Volgens de klantenservice van SiComputers werd er door dpd ook op zaterdag bezorgd maar zaterdag is er geen voortgang geweest in de levering van mijn pakket, het zat de hele dag op het depot. Vandaag zou het dan eindelijk bezorgd worden, kreeg een code waarmee ik de bezorger live op een kaartje kon volgen. Ik was het volgende adres en toen ik de pagina ververste stond er ineens "We hebben je pakket op dit moment niet kunnen bezorgen". Ik direct dpd opgebeld en na 5 minuten wachten bleek dat de bezorger had doorgegeven dat het bedrijf gesloten was (mijn adres is een flat en geen bedrijf, er is niet eens aangebeld), en dat ze hem ook niet terug kon sturen omdat hij al uit de omgeving vertrokken was. Nu kan ik dus wachten tot morgen, en hopen dat niet weer hetzelfde gebeurt. Ik heb nog nooit 1 keer een levering gehad door DPD die in 1 keer goed ging. Het is elke keer hetzelfde verhaal, en ik ga voortaan bedrijven die gebruik maken van dpd op mijn blacklist zetten en daar nooit meer mijn geld aan verspillen. Neem het advies aan van alle reviews hieronder; betaal iets meer en bestel elders waar door PostNL of DHL bezorgd wordt en voorkom een hoop overbodige drama.

Snelle reactie, alleen klopte de informatie die mij gegeven werd niet. Dpd zou zogenaamd ook op zaterdag bezorgen, maar ik moet nu wachten tot dinsdag..

Scorekaart voor CAPS

Qshops