Goede prijzen, maar veel niet op voorraad. Het zoeksysteem op de website is echt verschrikkelijk. Site is echt al jaren zo gebruiksonvriendelijk als nu. Echter, zie maar ergens (in Nederland) een goedkopere supplier te vinden!
VerzendingLET OP:
1) Ik heb 3x besteld en 2x werden de genoemde levertijden overschreden.
2) Het blijkt onmogelijk voor SiComputers en de ratten van DPD die ze inhuren om daadwerkelijk de volgende dag te leveren.
3) SiComputers is te skeer om bij DPD levering op zaterdag te faciliteren. Als je dus op iets zit te wachten dat donderdag verzonden wordt, dan krijg je het pas MAANDAG.
4) De online omgeving van DPD is echt waardeloos. Bijna geen informatie te krijgen wat er met je pakje gebeurt en wanneer. Ook geen enkele opties mogelijk zoals afhalen ergens of elders laten bezorgen.
Vraag of ze een item konden afbestellen (omdat ze niet aan hun eigen genoemde levertijden konden voldoen) ging zonder problemen. Ze hebben de rest van de bestelling zonder aarzeling in orde gemaakt en verstuurd.
Echter, op vragen wat er met mijn pakketje aan de hand was en wanneer het geleverd zou worden, zijn ze maar niet ingegaan terwijl de vraag tijdens werktijd gesteld is. Pas na levering werd erop ingegaan met een excuus waar je niks mee kan.